Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilí šoféři včera brázdili jižní Moravu, šofér s víc jak třemi promile převrátil auto na střechu

Jihomoravští policisté si včera zažili celkem krušný den. Hned tři ošklivé nehody způsobili opilí řidiči. V Bučovicích šofér přetočil auto na střechu poté, co narazil do lampy, naměřili mu 3,26 promile.

Časně z rána, nedlouho po půlnoci vyjížděli policisté do Bučovic, kde sedmadvacetiletý řidič Škodovky narazil ve velmi veselém opojeném stavu do lampy. Na zcela rovném úseku dokázal veřejné osvětlení srazit tak, že otočil své auto na střechu. Mladý muž měl velké štěstí, vyvázl bez zranění. Proč ale k nehodě došlo, bylo policii okamžitě jasné po dechové zkoušce, expert na alkoholovou jízdu nadýchal 3,26 promile. 

Hodonínská policie se zase vydala do Bzence. Tady se řidič s pěknou dávkou alkoholu před jízdou nebál nastoupit do svého Opelu a po cestě pak narazil do odbočujícího auta před ním. Náraz byl tak silný, že ho posunul do jízdní dráhy druhého auta, které pak do odmrštěného Opelu  také. Šofér nadýchal víc než jedno a půl promile a způsobil jednomu cestujícímu lehké zranění.

Ani v Miloticích neměli včera klid. Hodonínští dopravní policisté sem museli přijet hned po bzeneckém karambolu. Šestadvacetiletý řidič tady taktéž kvůli alkoholu přecenil své síly a ve vysoké rychlosti vyjel ze silnice do pole, kde pk neminul ovocný strom. I při této nehodě stálo při řidiči, který nadýchal více než dvě promile, štěstí. Z vozu po havárii vystoupil bez zranění.

„Opilých nebo zdrogovaných řidičů však přes víkend vyjelo více. Mimo uvedené nehody, policejní hlídky v kraji při kontrolách odhalili další desítku hříšníků.“ Uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pčr

Štítky Nehody, jmk, policie, alkohol, střecha, havárie, Jihomoravský kraj, Bučovice, Opel, ŠKODA AUTO a.s., Bzenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilí šoféři včera brázdili jižní Moravu, šofér s víc jak třemi promile převrátil auto na střechu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.