Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý čtyřicetiletý muž v trolejbusu hrubě napadl skupinku mladíků. Jednoho z nich venku začal i mlátit

Čtyřicetiletý muž napadl v trolejbusu hlouček chlapců. Nejdřív mladíky sprostě urážel, a když vystoupili, nebál se použít ani pěsti, a to tak intenzivně, že jednoho z přítomných porazil na zem. Náhodný svědek zavolal strážníky, aby situaci uklidnili. Případ pak předali republikové policii.

Ani řidič trolejbusu někdy nemá úplně nejklidnější směnu. V pátek odpoledne se řidič třiatřicítky musel věnovat na jihu města nepříjemné záležitosti, kdy došlo ke konfliktu mezi cestujícími. Na skupinku několika mladíků po nástupu do trolejbusu údajně začal křičet a hrubě je urážet čtyřicetiletý muž. Ti si ho nevšímali a na další zastávce chtěla skupinka nezletilých hochů vystoupit. 

Zároveň s nimi ale vystoupil i agresor a v nadávkách pokračoval. Jeho agrese se stupňovala až natolik, že po slovním útoku jednoho z chlapců dokonce napadl i fyzicky. Na mladíka zaútočil pěstí a praštil ho tak silně, až spadl na zem, poté v mlácení pokračoval. 

Mezi tím událost sledoval také svědek, který rychle zavolal linku 156, aby zabránil dalšímu neštěstí. Hlídka strážníků na místo dorazila obratem a agresivního muže, šermujícího rukama, oddělila od hloučku chlapců. Muž, který byl zjevně opilý, se uklidnil až v přítomnosti strážníků. 

„Značně rozrušenému napadanému chlapci strážníci poskytli první pomoc a přivolali zdravotníky. Ti ho pak převezli sanitkou do nemocnice. Případ si převzala k prošetření republiková policie." popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, mpb napadení, mladík, muž, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Mladíci?Jsem na to slovo nějak alergický.

Úterý, 12. ledna 2021, 07:58Odpovědět

Opilý čtyřicetiletý muž v trolejbusu hrubě napadl skupinku mladíků. Jednoho z nich venku začal i mlátit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.