Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž uviděl auto otočené na střechu, uvnitř našel mrtvého řidiče. Policisté hledají svědky

Policisté vyšetřují tragickou nehodu, která se stala v noci na neděli ve Valticích na Břeclavsku. Muž uviděl na kraje lesního porostu automobil Saab otočený na střechu, uvnitř pak nalezl čtyřiačtyřicetiletého řidiče bez známek života.

Nehoda se podle policistů nejspíše stala v brzkých hodinách v noci na neděli. „Z vyšetřování havárie vyplynulo, že šofér jel s vozidlem Saab 9-5 šedé barvy ve směru z Valtic do Břeclavi," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Po průjezdu přes železniční přejezd pak v otáčce pravděpodobně ve vysoké rychlosti nezvládl řízení, vylétl s autem ze silnice a to se několikrát otočilo přes střechu, v lesním porostu pak zůstalo koly vzhůru.

„Vyšetřující policisté hledají případné svědky havárie či řidiče, kteří v nočních hodinách úsekem mezi Valticemi a Břeclaví projížděli. Jejich pozornost mohl upoutat automobil jedoucí vysokou rychlostí," vyzval Malášek.

Policisté také zjišťují pohyb šedého osobního automobilu Saab před nehodou. „Podle zatímního vyšetřování se nehoda mohla stát v neděli v brzkých ranních hodinách.  Informace k nehodě můžete sdělit na telefonní číslo břeclavských dopravních policistů 602 469 135 nebo na tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci," uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, ZZS JMK

Štítky Valtice, řidič, úmrtí, střecha, Saab, havárie, okres Břeclav, Břeclav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bára Opluštilová

Jednou pro vždy zatáčka ne otáčka

Neděle, 10. ledna 2021, 22:11Odpovědět

Muž uviděl auto otočené na střechu, uvnitř našel mrtvého řidiče. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.