Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladík neudržel emoce na uzdě a pěstí rozbil výlohu v Králově Poli. Pořezaný se ukryl v parku

Pořádného amoka musel chytit mladík, který při procházce Královým Polem praštil pěstí do skleněné výlohy, až se roztříštila po chodníku. S pořezanou rukou se pak vydal do nedalekého parku, kde ho ale díky očitým svědkům rychle našla hlídka městské policie. Krom poranění teď bude muset řešit také jistý postih, ačkoli byl nezletilý, způsobil z nerozvážnosti škodu přes čtrnáct tisíc korun.

Řinčení rozbitého skla a střepy na chodníku přiměly v neděli večer obyvatele Králova Pole přivolat hlídku městské policie. Když hlídka přijela, oznamovatelé jí pověděli, že zahlédli mladého muže, jak pěstí rozbil výlohu místního obchodu. Dobře si pamatovali, jak výtržník vypadal, a tak nebyl problém ho hlídce podrobně popsat a nasměrovat je, kudy odešel. 

Strážníci se za mladým vandalem vydali a po prohledání nejbližšího okolí ho skutečně našli v nedalekém parku. Nezletilý mladík, kterého uviděli, měl pořezanou ruku, což jim přišlo podezřelé, a proto za ním vykročili, aby se o správnosti své domněnky přesvědčili. Že se skutečně o viníka jedná potvrdili následně i svědci události. 

Následné vyčíslení škody přineslo částku přes čtrnáct tisíc korun, nezletilý se tak stal podezřelým ze spáchání trestného činu. Případem se proto bude dále zabývat Policie České republiky." uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, krpole, mpb, strážníci, výloha, výtržník, Královo Pole, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík neudržel emoce na uzdě a pěstí rozbil výlohu v Králově Poli. Pořezaný se ukryl v parku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.