Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj našel skrýš na klíče a vloupal se do rodinného domu. Pozorným majitelům ale neutekl

Z nálezu klíčů u rodinného domu chtěl využít třiačtyřicetiletý cizinec, který se vydal na zlodějskou výpravu. Jeho řádění v domě si ale všimli obyvatelé v patře nad ním a při krádeži ho přistihli. Poberta se před nimi sice snažil utéct, ruce osudu ani následně policii ale neunikl.

Když si majitelé rodinného domu v obci na Hodonínsku pořizovali nedaleko branky skrýš na klíče, nejspíš nepočítali s tím, že je najde někdo cizí. Přesně to se totiž stalo poslední den letošního roku. Zloděj se tak lehce dostal nejdřív do dvorku, odkud pak měl přístup do hned několika volně přístupných místností, kde našel další klíče k ostatním dveřím. 

V přízemí domu si tak udělal malé Vánoce a postupně do batohu sbíral všechno, na co přišel. Od alkoholu, oblečení přes obuv až pracovnímu nářadí. K odnosu si tak nachystal věci v hodnotě skoro 10 tisíc korun. Všímaví obyvatelé v patře nad místem činu si ale v domě všimli něčeho podezřelého, a proto se přišli podívat, co se dole děje. Zloděj se dal na zoufalý útěk, a i přes menší náskok ho nakonec obyvatelé prvního patra dohnali a předali policii. 

„Po pár metrech ho pronásledovatelé přímo na ulici zadrželi. Pochopitelně pak musel následovat přivolanou policejní hlídku na oddělení. Třiačtyřicetiletý cizinec je podezřelý z krádeže a porušování domovní svobody." popsal událost mluvčí policie David Chaloupka. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Zloděj, hodonínsko, policie, krádež, rodinný dům, dům, okres Hodonín, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj našel skrýš na klíče a vloupal se do rodinného domu. Pozorným majitelům ale neutekl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.