Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Cyklista naboural luxusní Audi a ujel, pátrají po něm policisté

Přes svátky se v Hodoníně rozhodli dva pachatelé nechat starosti za hlavou. Nejprve se vyznamenal cyklista, který 23. prosince naboural stojící Audi, na Silvestra zas při parkováni poničil odstavený Volkswagen řidič v modrém autě. Policie pátrá jak po vinících, tak i po svědcích.

V Hodoníně se přes svátky našli hned dva neznámí pachatelé, kteří zbaběle ujeli od místa nehody. První případ způsobil cyklista, který třiadvacátého prosince v předvečerních hodinách na křižovatce ulic Ivana Olbrachta a nám. B. Martinů narazil do zaparkovaného auta Audi A8. K nehodě došlo mezi 16.30 a půl devátou večerní. Jak se pachatel objevil, tak také rychle zmizel, aniž by svůj prohřešek nějak řešil.

Druhou nemilou udáłost v Hodoníně má na triku řidič modrého auta. Ten se na Silvestra vydal zaparkovat k pizzerii Rio v ulici U Elektrárny. Tady už ale stál odstavený Volkswagen Passat, do kterého řidič narazil. Poškození auta nijak nedbal a šlápl na plyn, aby za nehodu nemusel nést zodpovědnost. 

„Policisté uvítají jakékoliv informace o těchto událostech, zejména pak o těch, kdo je mají na svědomí. Případní svědci se mohou ozvat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158." vyzývá mluvčí policie Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Nehoda, svědek, boural, cyklista, policie, pátrání, hodonínsko, Audi, Hodonín, silvestr, Volkswagen, Ivan Olbracht, Audi A8, Rio de Janeiro, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista naboural luxusní Audi a ujel, pátrají po něm policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.