Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Opilá žena nabourala do zaparkovaného auta a nadýchala skoro 3 promile, v autě seděla s lahví vína

Opilá dvaapadesátiletá žena se vydala svojí Škodovkou na blízkou benzinku, narazila ale do zaparkovaného auta a z místa nehody ujela. Strážníci ji ale díky náhodnému svědkovi nehody, který na linku 156 zavolal, brzy našli sedět v autě s lahví vína. Žena nadýchala 2,8 promile.

V Černovicích se v noci na úterý udála dopravní nehoda, kterou náhodný svědek nahlásil na linku 156. Strážníkům popsal, jak řidič Škodovky narazil do zaparkovaného auta a z místa v mžiku ujel. Nejbližší hlídka městské policie se ihned do lokality vydala a skutečně našla nabourané auto zastavené šikmo k okraji silnice. 

Za volantem seděla dvaapadesátiletá žena s rozpitou lahví vína a právě se snažila přelézt z místa řidiče na sedadlo spolujezdce. Strážníci z jejího dechu silně cítili alkohol a žena s nimi téměř nezvládlala komunikovat. Nakonec se přiznala, že se opilá vydala svým autem na nedalekou benzinku.  

„Opakovaná dechová zkouška pak přinesla hodnotu přes 2,8 promile. Strážníci proto přivolali republikové kolegy a ženu podezřelou ze spáchání trestného činu jim předali." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Alkohol, řidič, policie, strážníci, víno, nehoda, Černovice, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena nabourala do zaparkovaného auta a nadýchala skoro 3 promile, v autě seděla s lahví vína  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.