Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Video: Nepoctivý rybář šel lovit kapry do kádí před obchodem, po Vánocích si pro něj přijde policie

Rybolov bez práce si vysnil zatím neznámý rybář, který se vydal k prodejnímu místu vánočních kaprů. Bez udice a návnady nachytal v kádích hned několik kousků a ujel s podařeným lupem domů. Vánoce by si měl ale pořádně užít, po svátcích si pro něj přijede policie, svědci si totiž zapsali jeho poznávací značku.

Vánoční období, které by mělo být obdobím, kdy zapomeneme na všechny nesnáze a užívat si atmosféru, berou někteří vychytralí pobertové ovšem poněkud jinak. Například dosud neznámý rybář se rozhodl vydat se na netradiční půlnoční rybolov k jednomu z vyškovských obchodů.

Místo návnady a udice použil dokonce i cizí podběrák, pod rouškou tmy se připlížil ke kádím, kde už několik dnů probíhá prodej vánočních kaprů, a hned několik šupináčů si bez práce naložil do auta, kterým také odjel. Jeho téměř dokonale vymyšlený zločin ale zahlédli svědci. Poznávací značku auta tak už prověřuje policie. 

„Nyní tak policisté tajně doufají, že pobertovi při štědrovečerní večeři snad nezaskočí kost. Hned po svátcích bude muset totiž svoje chování dlouho vysvětlovat. Za nepodařenou mokrou krádež mu navíc hrozí až padesátitisícová pokuta." uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Zloděj, Vánoce, kapr, kádě, prodej, krádež, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Video: Nepoctivý rybář šel lovit kapry do kádí před obchodem, po Vánocích si pro něj přijde policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.