Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Strážníci bleskově dopadli sedmičlenný gang mladých násilníků, ti v centru Brna zbili a zkopali muže

Sedm agresivních mladíků ve čtvrtek večer napadlo pěstmi a kopáním jednatřicetiletého muže, kterého nezletilí útočníci zranili. Strážníci je spolu s pracovníky dohledového centra bleskově chytili. Jeden z mladých násilníků měl u sebe i nůž.

Ve čtvrtek večer bylo díky spolupráci strážníků a pracovníků dohledového centra dopadeno sedm agresivních chlapců, kteří v centru zbili a zkopali jednatřicetiletého muže. Hlídky dostaly popis mladých výtržníků a takticky se rozdělily, aby jim agresoři neutekli. 

Skupince se sice utéct podařilo, ale díky dobré předvídvosti strážníků se mladíky podařilo po pár metrech chytit. Jeden z dopadených měl u sebe dokonce i nůž, který ve spěchu zahodil. 

„Sedm podezřelých z trestného činu pak strážníci na Nových sadech omezili na osobní svobodě a předali je republikovým policistům, kteří po nich v souvislosti s jiným závažným případem už také pátrali." uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, police, mpb, Brno, gang

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Badatel Em

Slečna Vyšpulená-Motyčková po sobě neumí číst a opravit veřejný článek. Doporučuji jí, aby působila profesionálně, různé překlepy i gramatické chyby i chybějící písmena po napsání opravovat. Pokud redaktor odešle a ani po sobě nepřečte co vypotil, to se nám žurnalistika ubírá pěkně do háje. Pak se nelze divit obdivu zpravodajců v cizině.

Sobota, 19. prosince 2020, 15:38Odpovědět

Strážníci bleskově dopadli sedmičlenný gang mladých násilníků, ti v centru Brna zbili a zkopali muže  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.