Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Opilý a zdrogovaný řidič se proháněl po Brně, policistům zkoušel utéct pěšky

Místo pobytu ve vězení se muž proháněl ve svém autě po Brně zdrogovaný, opilý a se zákazem řízení. Když se ho policisté pokusili zastavit, dal se po svých na útěk. Letošní svátky patrně skončí za mřížemi.

Sříbrná adventní neděle neskončila vesele pro čtyřiatřicetiletého řidiče. Ten padl do oka krátce po poledni hlídce na Obvodním oddělení Brno - Výstaviště. I přesto, že policisté muže zkoušeli zastavit, bez rozmyslu jel dál. Zastavil až po pár metrech, kde z auta vystoupil a dal se před policisty na útěk. 

Jak brzy strážci zákona zjistili, po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání, protože se místo nástupu do výkonu trestu proháněl po brněnských silnicích. Aby toho nebylo málo, měl šofér na útěku také pozitivní zkoušku na alkohol i na drogy a dokonce měl zákaz řízení. 
 

Tohoto se snažila zastavit a zkontrolovat krátce po poledni hlídka Obvodního oddělení Brno - Výstaviště.  Na zastavení muž nereagoval a pokračoval dál v jízdě, po pár metrech zastavil a dal se před policisty na útěk. Daleko, ale neutekl a skončil v rukou policistů. Muž měl hned několik důvodů, proč se nechtěl s policisty potkat.  „Letošní Vánoce muž zřejmě stráví  za mřížemi, kam putoval po výslechu" doplnila policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Policie, řidič, útěk, Brno, krimi, advent, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a zdrogovaný řidič se proháněl po Brně, policistům zkoušel utéct pěšky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.