Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladý zloděj nakradl v Brně tolik věcí, že by si mohl otevřít hobbymarket

Kdyby existovala olympiáda v krádežích, Brno by mělo reprezentanta, který by ukradl soupeřům vybavení, hlavní cenu i jízdenky na cestu domů. Policisté chytili pětadvacetiletého muže, jenž má na svědomí krádež nejméně čtyřiceti kol, desítek kusů stavebního nářadí a materiálu za astronomických 1,8 milionu korun.

Brněnští kriminalisté z 6. oddělení mají za sebou úspěšný kus práce. Devět měsíců naháněli pětadvacetiletého muže, který má na svědomí minimálně 67 krádeží. 

Kradl doslova vše, co nebylo přibité. Majitelům odcizil 42 jízdních kol, desítky kusů nářadí všeho druhu (pily, brusky, elektrická kladiva, stavební lasery, elektrocentrály a další), ale také vybavení domácností (vodovodní baterie, vysavač nebo televizor). 

Od září loňského roku do letošního června se vloupal do stavebních budek, rodinných domů, nebytových prostor i novostaveb,  škoda se vyšplhala bezmála na milion osm set tisíc korun.

„Během těchto měsíců řídil auto s platným zákazem řízení motorových vozidel a ještě za volant usedl pod vlivem návykových látek. Nyní může skončit za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krádež, rekordman, Brno, olympijské hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý zloděj nakradl v Brně tolik věcí, že by si mohl otevřít hobbymarket  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.