Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý nezletilý mladík ukradl z obchodu čokoládu a víno, při útěku z prodejny ho rozbil

Nezletilý mladík si chtěl zpříjemnit pondělní večer a vydal se na nákupy. Nejenomže ho v obchodě zaujala tabulka čokolády, ale dokonce ho upoutala láhev vína. Na nákupy se vydal lehce posilněn alkoholem. Při útěku z prodejny, kde zapomněl zaplatit, rozbil ukradenou láhev vína.

Šestnáctiletý mladík se rozhodl v pondělí večer vyrazit nakoupit do jedné večerky nedaleko Lužánek. V prodejně ho zaujala tabulka čokolády a láhev vína. Nezletilý mladík však neměl v plánu za svůj nákup zaplatit a jeho podezřelého počínání si všimla obsluha večerky. Mladík se vydal na útěk, ale neměl moc štěstí a při útěku z večerky zakopl a rozbil láhev vína.  

Obsluha večerky mladíka ihned pronásledovala a po chvíli jej dopadla a obrátila se na linku 156. Mladík se na místě strážníkům přiznal ke krádeží a také k tomu, že se předtím posilnil několika půllitry piva. Stal se tak podezřelým z majetkového přestupku a strážníci zjišťovali také to, od koho alkohol získal. Případ hlídka předala správnímu orgánu i sociálním pracovníkům,“ uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, krádež, nezletilý, strážníci, čokoláda, víno, Lužánky, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý nezletilý mladík ukradl z obchodu čokoládu a víno, při útěku z prodejny ho rozbil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.