Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

V centru Brna našli zaměstnanci soudu v zapečetěném bytě spícího muže, vyvedli ho strážníci

Při vyklízení zapečetěného bytu našli i přes neporušenou pásku na dveřích zaměstnanci soudu spícího muže. Ihned zavolali strážníky, aby lenošícího spáče na palandě z bytu vyvedli. Muž se přiznal, že se do bytu nevloupal poprvé, chtěl prý jen přespat.

V pátek odpoledne dostali strážníci naléhavé hlášení. Zaměstnanci soudu je povolali do zapečetěného bytu v centru města, který právě vyklízeli, narazili na muže, který se tam nejspíše vloupal. Přivolaná hlídka skutečně objevila na vyvýšené palandě lenošícího muže. 

Hlídka strážníků dotyčného vyzvala, aby v jejich doprovodu byt okamžitě opustil a vysvětlil jim, jak se do bytu přes pečetící pásku dostal a co tam dělá. Nezvaný návštěvník, jak se jim sám přiznal, dobře věděl, že v prostoru nemá co pohledávat a dokonce i připustil, že se to nestalo poprvé. Do zapečetěného bytu se dostal po mříži ve dvoře, po které vylezl na balkon, kde prokopl dveře. 

„Svým jednáním se tak stal podezřelým ze spáchání trestného činu a přivolaní republikoví policisté si muže od strážníků převzali." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, strážníci soud, páska, pečeť, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Brna našli zaměstnanci soudu v zapečetěném bytě spícího muže, vyvedli ho strážníci  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.