Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Samozvaný mstitel v kamionu svítil řidičům do aut laserem. Chtěl je tím naučit používat mlhovky

Řidič kamionu vzal výuku šoférů do vlastních rukou, stejně jako laserové ukazovátko, kterým jim svítil do kabiny, aby je upozornil na nesprávné používání mlhovek, kterými ho oslňovali.

Mezi Lechovicemi a Znojmem si na samozvaného mstitele a strážce pořádku hrál projíždějící řidič kamionu. Výtečník si k udílení lekcí vybral laserové ukazovátko, kterým řidičům svítil do auta. Ke svícení ukazovátkem se policistům přiznal a hájil se tím, že chtěl červeným světýlkem řidiče upozorňovat na nesprávné používání mlhovek, když ho oslňovali. Toto jeho nebezpečné počínání policisté vyřešili oznámením ke správnímu orgánu.

„Pro současné podzimní období je běžný častější výskyt mlhy. Taková situace přináší řidičům povinnost užít světla do mlhy. Mnoho z nich však tato světla zapomíná, po tom co se mlha rozestoupí, vypnout. To je pro ostatní řidiče velmi nepříjemné, ostré světlo mlhovky je může oslnit. Všechny řidiče, proto při jejich použití nabádáme k ohleduplnosti." uvádí mluvčí policie David Chaloupka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pčr

Štítky Laser, znojemsko, policie, řidič, Lechovice, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Samozvaný mstitel v kamionu svítil řidičům do aut laserem. Chtěl je tím naučit používat mlhovky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.