Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Muž chtěl v Brně zahrát dívce na klavír. Místo toho zůstal viset s holým zadkem hlavou dolů na plotě

Měla to být chvilka opravdové romantiky. Lehce mrazivá noc, osvícený Petrov, on, ona. Skončilo to holým zadkem hlavou dolů na plotě. Brněnští strážníci museli v pátek večer vyrazit na pomoc muži, který zůstal viset za roztržené kalhoty na kovovém ohradníku u Denisových sadů.

Sedmatřicetiletý muž chtěl v pátek večer zahrát své kamarádce na klavír. Místo hudebních vlohů jí však nakonec ukázal jiné přednosti. A přelezání plotu k nim rozhodně nepatřilo. 

Ke klavíru se hudebník potřeboval dostat přes kovové oplocení. Při přelézání plotu zakončeného hroty se však kalhotami zachytil, ty se mu částečně stáhly a zůstal viset se zaklíněnou nohou. K tomu navíc hlavou dolů.

Z netopýří polohy se po nějaké době dostal až díky strážníkům, které přivolal náhodný kolemjdoucí. „Aby mohla hlídka sedmatřicetiletého muže z plotu bezpečně sundat, vyžádala si na pomoc kolegy z pořádkové jednotky, kteří vozí speciální vybavení," popsala zákrok mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Z obou stran plotu strážníci přistavili teleskopické žebříky, ze kterých muže opatrně nadzvedávali. Aby ho vůbec mohli vyprostit, museli odříznout zaháknutou nohavici. Nešťastníka se jim nakonec po pár minutách ze sevření plotních příček podařilo vysvobodit. „S úlevou strážníkům poděkoval za záchranu a omluvil se za své nerozvážné jednání," uzavřela mluvčí. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky klavír, Brno, muž, zadek, plot, denisovy sady, strážníci, Brněnský Petrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž chtěl v Brně zahrát dívce na klavír. Místo toho zůstal viset s holým zadkem hlavou dolů na plotě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.