Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně nad ránem oslovil strážníky, chtěl si koupit colu a cigarety. Měl být ale ve vězení

Čtyřicetiletý muž se stal obětí svých vlastních závislostí, i když vcelku nevinných. Ve tři hodiny ráno se vydal do obchodu pro colu a cigarety a nedaleko hlavního nádraží se ještě přišel zeptat strážníků, jestli může. Ti mu sdělili, že je venku přes zákaz vycházeni a následně i s přivolanými policisty zjistili, že má být muž místo obchodu už dávno ve vězení, kam nenastoupil.

Že risk nemusí být vždycky ziskem, už se poučil čtyřicetiletý muž, kterého nebezpečně honila mlsná. Okolo třetí ráno oslovil poblíž hlavního nádraží hlídku městské policie s dotazem, jestli si může jít do nedaleké probozovny koupit cigarely a colu. Strážníci muže upozornili, že je venku v platném zákazu vycházení a ani chuť na cigaretu a limonádu ho neopravňuje být venku. 

Hlídka muže vyzvala, aby jim ukázal doklady, mlsoun však u sebe žádné neměl, proto si strážníci přivolali na pomoc i státní policisty. Ti následně zjistili, že chlapíkovy chutě musely být skutečně obrovské, čtyřicetiletý muž se totiž neváhal vydat i přes noční zákaz do obchodu a spojit se se strážníky i přes to, že je hledaná osoba. Místo nikotinu a kofeinu se tak noční zákazník dočkal vězení.

„Ověření osobních údajů ukázalo, že jde o čtyřicetiletého muže, na kterého byl vydán příkaz k zatčení, protože nenastoupil do výkonu trestu odnětí svobody. Policie České republiky si ho tedy od strážníků převzala." uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Reddit.com

Štítky Vězení, policie, Brno, cola, cigarety, strážníci, věznice, cigareta, obchod, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně nad ránem oslovil strážníky, chtěl si koupit colu a cigarety. Měl být ale ve vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.