Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nepříčetný muž seděl ve třetím patře v okně a chtěl skočit, policisty ohrožoval nožem. Skončil na psychiatrii

V Blatnické ulici v Brně měli obyvatelé i policisté vcelku adrenalinový zážitek. Ve třetím patře tady vylezl na parapet šestatřicetiletý muž, který chtěl vyskočit ven a ohrožoval při tom všechny zúčastněné nožem. Policisté museli pravděpodobně zdrogovaného muže zpacifikovat a nechat převézt na psychiatrii.

Dramatickou součinnostní akci mají po včerejším ránu za sebou policisté a hasiči v brněnské Blatnické ulici. Ve třetím patře se ve špatném psychickém stavu sedl na parapet okna šestatřicetiletý muž a chystal se skočit. Hasiči k němu proto vysunuli plošinu.

Policisté pak museli násilně otevřít dveře od bytu a vběhnout za nepříčetným mužem. Choval se jako smyslů zbavený a mával okolo sebe nožem s deseticentimetrovou čepelí, kterým ohrožoval sebe i policisty.

Policisté tak byli nuceni použít donucovací prostředky, aby ho zpacifikovali. Po úspěšném zákroku tak skončil na psychiatrii. Muž byl s největší pravděpodobností pod vlivem nějaké drogy." uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Policie, zásah, hasiči, psychiatrie, muž, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nepříčetný muž seděl ve třetím patře v okně a chtěl skočit, policisty ohrožoval nožem. Skončil na psychiatrii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.