Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Hledaný kriminálník ujížděl před policisty v kradeném autě. Zběsilou honičku ukončil v bahně

Řidič Golfu se nad ránem rozhodl ignorovat výzvu policie k zastavení a strhla se policejní honička. Šofér měl také pádný důvod, proč před policií nechtěl zastavit. Ujížděl v ukradeném autě na falešných značkách, bez papírů, se zákazem řízení a k tomu byl hledaný.

V sobotu okolo čtvrté ráno si policejní hlídka všimla podezřele jedoucího auta nedaleko Veletic a rozhodla se jej zastavit. Výzvu k zastavení se však třiatřicetiletý řidič rozhodl ignorovat a dal se před policisty na útěk.

Chvíli zběsile ujížděl, a nakonec chtěl policisty setřást v nedaleké obci. Jeho plán na útěk však nevyšel, když se rozhodl hlídku setřást na polní cestě, kde zapadl do bláta, ze kterého už nevyjel. Poté co zjistil, že už dále nedojede se rozhodl zmizet policistům po svých. Hlídka však muže dostihla a zajistila.

Policisté zjistili, proč šofér chtěl za každou cenu ujet. Bylo na něj vyhlášeno pátrání, nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a má na příštích osm let, převážně pro řízení pod vlivem drog, vyslovený platný zákaz řízení motorových vozidel. Policisté také zjistil, že auto bylo před nedávném odcizeno v brněnské Hviezdoslavově ulici.

„Navíc policisté zjistili, že na autě jsou připevněné před nedávnem odcizené registrační značky z jiného auta. Muž tedy putoval s pouty na rukou do policejní cely,“ doplnil mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pčr, řidič, jízda, bláto, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hledaný kriminálník ujížděl před policisty v kradeném autě. Zběsilou honičku ukončil v bahně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.