Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dva zloději se v Brně pokusili vykrást sběrné dvory. Přišli si pro dříví a kabely

Světelný kužel ve sběrném dvoře zaujal v pátek večer hlídku strážníků v Žabovřeskách. Že zřejmě nepůjde o zaměstnance, naznačila už skutečnost, že se svítilnou někdo rachotil uvnitř kontejneru. Po zákonné výzvě se z něho vynořil čtyřiadvacetiletý muž a dobrovolně zamířil rovnou ke strážníkům.

Muž se nijak zvlášť nevykrucoval a po chvíli přiznal, že si do sběrného dvora přišel pro dříví na podpal. Neuběhl ani den a brněnští strážníci řešili podobnou situaci v jiném sběrném dvoře ve stejné části města. 

Tentokrát se na loveckou výpravu za elektrickými kabely vydal šestačtyřicetiletý muž. I jeho tam přistihla hlídka strážníků v čase, kdy už bylo zavřeno. Strážníci se od něj dočkali přiznání, že dovnitř vlezl přes plot, aby se obohatil na cenných kovech z elektrických kabelů.

„Kvůli neoprávněnému vniknutí do sběrného dvora jsou oba muži podezřelí z trestného činu, takže je strážníci předali republikovým policistům," uzavřel mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SAKO

Štítky sběrný dvůr, Brno, zloději, Žabovřesky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva zloději se v Brně pokusili vykrást sběrné dvory. Přišli si pro dříví a kabely  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.