Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po zmizelé ženě pátrali policisté celou noc, do akce se zapojil psovod i vrtulník. Pátrání mělo šťastný konec

Jihomoravští policisté se ve středu večer vydali do terénu, aby pomohli najít ženu, která nechala na stole nešťastný vzkaz a odešla z domu. Jejímu vystrašenému muži pomáhaly pátrat jak české, tak i slovenské policejní hlídky včetně psovoda a vrtulníku s termovizí. Promrzlou, ale živou ženu objevili až po několika dlouhých hodinách.

Pořádnou porci strachu si zažil muž, který ve středu večer oznámil na policii, že se mu ztratila žena. Jeho manželka nechala na stole ne úplně šťastný vzkaz a odešla z domu. Po takovém oznámení se policisté okamžitě vydali po zmizelé ženě pátrat. Do terénu vyrazila desítka policistůma ze vzduchu sledoval situaci i vrtulník s termovizí. Po ženě však nebyla ani stopa, pátrání kolem trati mezi Hodonínem a Moravskou Novou Vsí a přilehlých vodních plochách bylo ukončeno bez výsledku ve čtvrtek nad ránem.

Ještě ten den ráno vyrazily dvě desítky policistů i s psovodem zpátky do akce. Tentokrát bylo ale pátrání naštěstí úspěšné a okolo desáté hodiny objevily hlídky  promrzlou ženu nedaleko rybníka Lužák na Hodonínsku.

„Ženu ošetřili záchranáři a putovala do nemocnice v Hodoníně.  Pátrání, do kterého se také v noci v prostoru kolem Kopčan zapojili slovenští kolegové, tak skončilo šťastně." uvedl policejni mluvčí Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Pátrání, hodonínsko, policie, Hodonín, Pavel Šváb, Moravská Nová Ves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po zmizelé ženě pátrali policisté celou noc, do akce se zapojil psovod i vrtulník. Pátrání mělo šťastný konec  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.