Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž si v Brně odmítal nasadit roušku, dokud si jí nenasadí i řidič MHD

Muž se dal do hádky s řidičem autobusu kvůli rouškám, odmítal si tu svou nasadit stejně jako náhubek svému psovi. Jako důvod uvedl, že řidič zakrytá ústa a nos také nemá. Na místě se pak pustil do křížku i se strážníky.

V Jundrově se z běžné večerní jízdy autobusu stala pro řidiče i cestující nepříjemným zážitkem. Ve čtvrtek se na linku 156 obrátili dispečeři dopravního podniku s žádostí o pomoc. Do autobusu 84 totiž nastoupil osmadvacetiletý muž, který se velmi živě dohadoval s řidičem. Muž cestoval se svou známou a psem, zvířeti ale mladý muž odmítal nasadit náhubek a sobě roušku. 

Strážníci se náskedně dozvěděli, že muž se navztekal na řidiče. Jako cestující totiž roušku mít musí a řidič zakrytá ústa ani nos nemá. 

„Strážníci dvojici vyzvali, aby vystoupila a mladíka upozornili, že řidič vozidla veřejné dopravy má výjimku z povinnosti mít roušku. S tím se ale muž odmítal smířit. Pro podezření z porušení krizového zákona se případem bude zabývat správní orgán." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dpmb

Štítky Krimi, Brno, mpb, rouška, Jundrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si v Brně odmítal nasadit roušku, dokud si jí nenasadí i řidič MHD  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.