Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj měl smůlu, poznala ho prodavačka i policisté. Na služebnu ho přivedli do 15 minut

Známý rosický zloděj se vydal nakupovat na benzinku, k nákupu si sám nadělil i dárek v podobě oplatky. Podezřívavá prodavačka v mladíkovi poznala i pachatele, který se na stejné místo vydal krást i předchozích dnech. Policisté už mladíka také dobře znali, na služebně se zpovídal do 15 minut. Teď mu hrozí vězení.

Zlodějíček, který se vydal krást na rosickou benzinovou stanici, moc dobře nepochodil. Kvůli zavřeným obchodům se mladík vydal právě na benzínku nakoupit si potraviny, ne všechno se mu ale chtělo platit. Ve chvíli, kdy se obsluha nedívala, využil příležitosti a k nákupu si vybral ještě bonus v podobě oplatky, kterou obratně strčil do rukávu. 

K jeho smůle si ale prodavačka vzpomněla, že je jí mladý muž velmi povědomý, a dost možná se jedná o stejného pobertu, který před několika dny ukradl lahev alkoholu. Podívala se proto na kamerové záznamy a okamžitě zavolala policisty.

„Ti hned věděli, o koho se jedná. Do patnácti minut jej měli na služebně, kde se jim k oběma krádežím doznal. Vzhledem k tomu, že byl v minulém roce za obdobnou trestnou činnost odsouzen a krádeže provedl v době nouzového stavu hrozí mu nyní zvýšená trestní sazba.“ doplnil mluvčí policie David Chaloupka. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, policie, jmk, zloděj, Rosice, benzínka, prodavač

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj měl smůlu, poznala ho prodavačka i policisté. Na služebnu ho přivedli do 15 minut  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.