Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Neznámý agresor brutálně napadl otce dvou dětí, ty útok sledovaly z auta. Po muži pátrá policie

Brutální útok, který navíc musely sledovat děti napadeného muže, se stal na začátku října. V podzemních garážích vyběhl na překvapeného otce násilník, který po něm agresivně vyžadoval určitou sumu. Potom naskočil na kolo a snažil se ujet. I tak se ale statečné oběti jeho vydírání podařilo agresora vyfotit. Teď po něm pátrá policie.

Od začátku října se brněnští kriminalisté zabývají dost vážným trestným činem, který se udál přímo před zraky dětí. První říjnový týden se na policisty obrátil muž, který v podzemních garážích potkal nebezpečného pachatele. K nebohému muži byl agresivní a násilím po něm požadoval peníze. Potom naskočil na kolo a snažil se z místa rychle ujet. 

Svědky celého incidentu byly navíc dvě děti, které seděly v zaparkovaném autě a dívaly se, jak jejich tatínka brutálně napadá cizí člověk. Ten se z události ale rychle oklepal a agresora začal autem pronásledovat. Vyděrač mu sice nakonec ujel, statečnému muži se ho ale podařilo hned několikrát vyfotit. 

Krom toho se policisté zaměřili na kamerové záznamy, na kteréch je skutečně vidět celý pohyb podezřelého. Pokud pachatele poznáváte, policie by byla velmi vděčná za pomoc při identifikaci. 

„Statnější italsky hovořící muž byl vysoký kolem 180 cm. Na hlavě měl nasazenou červenou kšiltovku a sluneční brýle. Agresor měl neupravený vous a pod jedním okem měl tetování. Oblečený byl do šedé mikiny s kapucí a černých kalhot s bílým pruhem. Na nohou pak měl útočník bílé sportovní boty. Jestliže pachatele poznáváte nebo víte, kde se nachází, kontaktujte nás na lince tísňového volání 158.“ popisuje mluvčí policie Petr Vala.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky násilník, policie, pátrání, brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznámý agresor brutálně napadl otce dvou dětí, ty útok sledovaly z auta. Po muži pátrá policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.