Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilý řidič na sebe upozornil svou bláznivou noční projíždkou. Ráno po incidentu nadýchal dvě promile

Krátce po půlnoci z pondělí na úterý se Slavkovem proháněl podivně projíždějící osobní automobil VW Passat s posádkou dvou mladých mužů. Upoutali na sebe nejedno oko právě díky jejich povedené opilecké jízdě. Řidič svou potrefenou jízdou poškodil hned několik kovových okrasných sloupků. Policisté kumpány do rána vypátrali, jednadvacetiletý řidič následně nadýchal dvě promile alkoholu.

Mladý řidič vzal z místa nehody okamžitě roha, na místě ani nezastavil a ihned odjel. Vyškovští policisté následně na základě popisu ono auto vypátrali a kontaktovali majitele vozidla. Auto objevili odstavené v tamním sídlišti. Povedenou dvojku se jim podařilo zachytit společně, a ješte stále v alkoholovém opojení. Oba muži se zpočátku snažili zatloukat, po chvilce jim ovšem došlo, že je to marné. 

Mladý řidič se nakonec ke všemu přiznal. „Ten po ránu, několik hodin po nehodě, nadýchal skoro dvě promile. Nyní musí počítat se stíháním za ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedl mluvčí strážníků Bohumil Malášek. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky opilý řidič, Slavkov, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič na sebe upozornil svou bláznivou noční projíždkou. Ráno po incidentu nadýchal dvě promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.