Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj v Brně se podhrabal pro hydraulické kladivo pod bagr, pak se ho pokusil odvézt v popelnici

Nenasytný zloděj měl nejspíš víc chodit do posilovny a míň podléhat svým chutím. Ze staveniště v Bohunicích se totiž pokusil ukrást hydraulické kladivo. To bylo schované pod lžící bagru, i tak se k němu ale zloděj podhrabal. V plastové popelnici na kolečkách ho ale neodvezl dál než do vedlejší ulice.

Pěkne nenasytný musel být zloděj, kterému se zalíbilo hydraulické kladivo v Bohunicích na stavbě. Stavaři si ale pojistili, aby jim nástroj nikdo neukradl. Kladivo zajistili lžící od bagru, kterou zatížili váhou celého stroje. To ale zloděje neodradilo. 

Pod lžíci bagru se začal podhrabávat, to ho ale nejspíš vysílilo natolik, že přemýšlel, jak kladivo ze stavby dostat domů. Na pomoc si přitáhl popelnici na kolečkách, do které nástroj vložil. Vydržel ji před sebou ale tlačit jen do vedlejší ulice. 

„V případě lepší fyzické kondice a tím úspěchu při zlodějské výpravě, by zloděj mimo zdržení stavebních prací způsobil stavební firmě škodu ve výši sto tisíc korun.“ uzavřel případ mluvčí policie David Chaloupka. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky zloděj, kladivo, bagr, Brno, policie, popelnice, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj v Brně se podhrabal pro hydraulické kladivo pod bagr, pak se ho pokusil odvézt v popelnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.