Počasí dnes22 °C, zítra16 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

VIDEO: Dva muži si v Brně našli nového kamaráda, potřásli si rukama a při povídání mu ukradli telefon

Opilý muž u Letma získal během malé chvilky dva nové přátele. Ochotně ho podpírali, třásli si rukou, vesele popíjeli a povídali si. Jejich kamarádství ale velmi brzy přerušili strážníci městské policie, všimli si totiž, že nové spřízněné duše svému příteli při objímání vytahují z batohu věci.

Strážníci městské policie řešili v noci kuriozní případ krádeže. Dvojice mužů spolu v Brně u Letma popíjela s třetím kamarádem a přátelsky se bavila. Pak si ale operátoři u bezpečnostních kamer všimli, že jejich přátelství nejspíš nebude úplně nezištné. 

Mladík se svým komplicem se k silně opilému muži přidala nejspíš s vidinou jednoduchého zisku, ačkoli ho ochotně podpírali, zároveň mu sahali na batoh a po chvíli i přímo na něj. Jeden z nich pak z batohu vytáhl mobilní telefon, a to už přispěchala hlídka strážníků, aby přátelství v nejlepším utli. Jeden z nových zlodějských kamarádíčků byl navíc celostátně hledaný. 

„S mužem, kterému vytáhl z batohu mobil, si mladík přátelsky připíjel a potřásal rukou.“ dodal mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mpb

Štítky přátelství, zloděj, pátrání, strážníci, Brno, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva muži si v Brně našli nového kamaráda, potřásli si rukama a při povídání mu ukradli telefon  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.