Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muž v Brně vypil tři čtvrtě litru slivovice, ze šaliny ho nedostal kamarád ani řidič

Řidič šaliny ani spolucestující kamarád nenašli v sobotu odpoledne způsob, jak vyprovodit těžce opilého čtyřicetiletého muže z vozu MHD. Muž se přitom nijak nebránil. Složený na sedačce pouze spal jako dřevo.

Poté, co řidič i kamarád vyzkoušeli, co se dalo, museli zavolat brněnské strážníky. To na místo dorazili po několika minutách. „Probudit muže nebylo snadné a při vystupování ho strážníci museli z obou stran podpírat," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Muž se vyjadřoval nesrozumitelně a když se posadil na chodník, bylo patrné, že se o sebe sám nepostará. „Nedokázal to ani jeho kamarád, který už prý za uplynulou hodinu vyčerpal možnosti, jak muže doprovodit domů," dodal Ghanem.

Na vině bylo minimálně tři čtvrtě litru slivovice, kterou jeho kamarád před druhou hodinou odpoledne stihl vypít. Strážníci protopřivolali sanitku záchytné služby a muže nakonec museli i spoutat. Šermoval totiž rukama a ohrožoval zdravotníky. „Za to, že v tomto stavu cestoval hromadnou dopravou, hrozí muži ve správním řízení pokuta do dvaceti tisíc korun," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Valnoha

Štítky slivovice, šalina, opilost, muž, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně vypil tři čtvrtě litru slivovice, ze šaliny ho nedostal kamarád ani řidič  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.