Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Slovní přestřelka vyústila ve střelbu z plynové pistole, dva opilí mladíci si důvod hádky nepamatují

Dva opilí mladíci se nepohodli na autobusovém nádraží a začali se hádat. Po chvíli slovního napadání jeden z nich vytáhl plynovou pistoli a začal střílet. Zpacifikovat je muselo přijet hned několik policejních hlídek i zásahová jednotka. Důvod přestřelky mladíci nebyli schopní vysvětlit.

Na kyjovském autobusovém nádraží se ve středu večer střílelo. Scénu jako z akčního filmu večer svědci oznámili na tísňovou linku, která poslala hned několik policejních hlídek i se zásahovými jednotkami. Operátoři na lince na nic nečekali, výstřely byly totiž slyšet i v telefonu. 

Celá událost začala nejprve slovní přestřelkou dvou mladíků, kteří se nepohodli. Jeden z nich pak náhle vytáhl plynovou pistoli a začal střílet. Policisté tak museli vytáhnout i své zbraně a zamířit na rozhádanou dvojici, aby je mohli zadržet. V poutech tak skončil jak dvaadvacetiletý pistolník, tak jeho o dva roky mladší parťák. Ten stihl kamarádovu zbraň ještě rychle zahodit. 

Nebezpečnou zábavu s plynovou pistolí navíc doprovázelo i pití alkoholu, oba mladí muži nadýchali přes 1 a půl promile a střízlivět dostali šanci až v policejní cele. 

„Při ranní výslechu nedokázali policistům hodnověrně sdělit, co bylo příčinou rozhořeného sporu. Policisté případ nadále vyšetřují, oba aktéři i tak musí počítat se stíháním za výtržnictví.“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky střelba, Kyjov, jihomoravský kraj, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Slovní přestřelka vyústila ve střelbu z plynové pistole, dva opilí mladíci si důvod hádky nepamatují  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.