Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Agresivní seniorka v Brně lezla z šaliny po čtyřech, strážníky se snažila pokousat

Namol opilá Sedmašedesátiletá žena lezla z šaliny po čtyřech, strážníky i zdravotníky kopala a snažila se je poškrábat a pokousat. Nadýchala přes dvě promile, skončila v poutech a poté na záchytce.

V pondělí odpoledne se hlídka strážníků potýkala s dost neklidnou pasažérkou brněnské MHD. Strážník, který zrovna sledoval bezpečnostní kamery v Bystrci, si všiml evidentně dost opilé ženy. Ta nastoupila do šaliny, ale cestování jí dlouho nevydrželo. 

Po chvíli z vozu vylezla po čtyřech a zůstala ležet na zemi blízko kolejí. Na zastávku se proto ihned vydala hlídka, aby se o ženu postarala, a ta nedošla k újmě na zdraví. Strážníci nejdřív zkontrolovali její zdravotní stav. Žena nijak zraněná nebyla, ale kvůli řádnému alkoholovému posilnění nebyla schopná postavit se na nohy. 

Z opilé ženy se stal nebezpečný tvor

Sedmašedesátiletá seniorka ale nijak neuvítala příjezd zdravotníků. Jakmile sanitka dorazila, žena začala být agresivní a odmítala do ní nastoupit tam vehementně, až se o zdraví začali bát záchranáři i hlídka městské policie. Ty začala kopat, škrábat a kousat, a výzva, aby se uklidnila, nijak účinná nebyla. Strážníci proto nakonec stále nebezpečnější ženu museli spoutat. 

„Provedená dechová zkouška pak poukázala na hodnotu přes 2 promile alkoholu, a tak strávila noc ve zdravotnickém zařízení. Svým hrubým chováním je žena podezřelá z neuposlechnutí výzvy úřední osoby. Vzhledem k nastalým okolnostem se bude případem dále zabývat správní orgán.“ doplnila mluvčí strážník Markéta Skřivánková. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky alkohol, agresivní, seniorka, strážníci, napadení, šalina, Brno, zdraví, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní seniorka v Brně lezla z šaliny po čtyřech, strážníky se snažila pokousat  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.