Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý muž se v Brně vracel autem z oslavy. Naboural, ustlal si na zadních sedačkách a šel spát

S dvojkou v krvi sedl za volant a domů už nedojel. Brněnští strážníci našli v Bystrci odstavené nabourané auto. Po chvíli zjistili, že v něm spí muž. Poté, co se vzbudil, bylo z jeho dechu jasné, odkud vítr vane.

V noci na neděli si strážníci všimli havarovaného auta v Bystrci. To stálo na chodníku opřené o zábradlí. Strážníci nahlédli do interiéru a prohledávali i jeho nejbližší okolí. Přestože měl vůz tónovaná zadní skla, upoutal hlídku u druhé řady sedadel kus světlé látky připomínající kalhoty. Důrazně proto zabušili na okno.

Vzápětí se otevřely dveře a zadními dveřmi vystoupil osmadvacetiletý muž, který v něm spal. Hlídce sdělil, že jel z oslavy. Při jízdě ale nezvládl řízení, vyjel ze silnice na chodník, projel hustým porostem, a nakonec se zastavil o zábradlí. S rozbitým vozidlem už pak nebyl schopný odjet.

Strážníkům potvrdil, že je v pořádku a nepotřebuje ošetření lékařem. Z jeho dechu ale cítili alkohol a jeho chůze byla velmi nejistá. „Po chvíli sám hlídce přiznal, že před jízdou pil. Při provedení orientační dechové zkoušky pak přístroj naměřil hodnotu bezmála dvě promile alkoholu," uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková. 

„Případem se proto budou dále zabývat přivolaní republikoví policisté," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky nehoda, muž, alkohol, spánek, Bystrc, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž se v Brně vracel autem z oslavy. Naboural, ustlal si na zadních sedačkách a šel spát  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.