Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dvě řidičky srazily na jižní Moravě nezletilé dívky na přechodu, pátrají po nich policisté

Jihomoravští policisté pátrají po dvou řidičkách, které srazily mezi 5. a 8. září nezletilé dívky na přechodu pro chodce. V jednom případě řidička od nehody ujela, ve druhém zastavila, zeptala se na stav dívky a poté odjela.

První nehoda se stala 5. září v centru Hodonína. Zatím neznámá řidička stříbrného Fordu (na úvodní fotografii) jela z ulice Štefánikova do ulice Velkomoravská a zřejmě projela křižovatkou na červenou. Na přechodu pak srazila jednu ze dvou nezletilých dívek, které zrovna procházely po přechodu.

Řidička zastavila a ptala se dívek, zda nejsou zraněny, a nabízela jim odvoz do nemocnice či domů. Když sdělily, že se jim nic nestalo, z místa odešly. Stejně tak poté odjela i řidička. Později však byla sražená dívka ošetřena v nemocnici.

„Policisté hledají řidičku, která měla účast na popisované nehodě. Případní svědci, kteří by ženu poznali, nebo sama řidička se může ozvat na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158," vyzval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Srazila dívku a ujela

Druhá nehoda se stala v úterý 8. září 2020 v 17:38 v Ježově. Zatím neznámá řidička bílého auta jela směrem na obec Žádovice. Na přechodu pro chodce narazila do mladé dívky. Ihned po nehodě ujela směrem Žádovice a událost nijak neřešila.

Policisté po řidičce pátrají. „Případní svědci, kteří by ženu poznali, nebo sama řidička se může ozvat na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158," uzavřel Zámečník.

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehody, přechod, dívky, policisté, Hodonín, ježov, havárie, Jihomoravský kraj, Ford Motor Company, Žádovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě řidičky srazily na jižní Moravě nezletilé dívky na přechodu, pátrají po nich policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.