Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena v Brně bloudila okolo zastávky šaliny zcela nahá, trestala se tak za své prohřešky proti bohu

Dnes nad ránem si řidič v šalině všiml velmi neobvyklého jevu. Pochybnosti o tom, jestli nespí, mu způsobila postava, která se pohybovala okolo zastávky zcela bez oblečení. Žena se přivolaným strážníkům svěřila, že se tak trestá za své hříchy. Následně nebohá padesátnice se zdravotníky putovala do psychiatrické nemocnice.

Řidič ranní tramvaje dnes prožil neobvyklý začátek dne. Po páté hodině ranní si všiml nezvykle bledé postavy, která se pohybovala okolo zastávky. Jednalo se o ženu, která byla úplně nahá. Řidiči přišlo evidentně prochlazené ženy líto a proto zavolal skrz dispečink městskou policii.

Hlídka se ve tmě a ještě poměrně chladném počasí vydala svlečenou ženu co nejrychleji hledat do východní části města a objevila ji přibližně deset minut po telefonátu. Padesátiletá zbloudilá duše městské policii oznámila, že takto trestá své hříchy a prohřešky vůči bohu. žena se strážníkům také svěřila, že by se už ráda vydala domů, nemá ale klíče od bytu.

Strážníci se citlivým a trpělivým přístupem dobrali k informaci, že ženu dlouhodobě trápí duševní potíže a slýchá hlasy, které ji nabádají k otřesným činům. Všechny informace předali přivolaným zdravotníkům, kteří ženu dopravili do psychiatrické nemocnice." uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky žena, Brno, strážníci, mpb, nahá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Brně bloudila okolo zastávky šaliny zcela nahá, trestala se tak za své prohřešky proti bohu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.