Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilá dvojice se vydala do brněnského fastfoodu. Jejich psi se zakousli do obsluhy a dvou hostů

Městská policie vyjela včera k vyostřené hádce v rychlém občerstvení, kde na trojici mužů zaútočili psi notně opilého páru. Pokousané muže přijela ošetřit záchranka a dvojice opilých majitelů psů skončila na záchytce. Zvířata teď na své majitele budou čekat v útulku.

Zaměstnanec rychlého občerstvení se včera večer obrátil na tísňovou linku městské policie a strážníkům sdělil, že zde měl konflikt se zákazníky. Když hlídka dorazila, skutečně zastihla pětičlennou skupinku lidí včetně zmíněného pracovníka. On i další dva muži byli nepěkně zranění. Strážníkům popsali, že se nepohodli se čtyřiatřicetiletým mužem a dvaatřicetiletou ženou, kteří si právě vychutnávali jídlo.

Hádka postupně gradovala a dva psi, jež měla dvojice na vodítku bez náhubku, v nejvyostřenější chvíli najednou zaútočili. Svědci i napadená trojice uvedli, že rozzuření psi je při útoku ošklivě pokousali. 

Na místo byli proto přivoláni zdravotníci, aby poraněné muže ošetřili. Mladý pár se psy byl, jak později strážníci zjistili, notně opilý, dechová zkouška prokázala přes dvě promile. Putovali proto přímo na záchytku a zvířata do útulku městské policie.

Tam byli psi vyšetřeni a budou čekat, až si je jejich majitelé vyzvednou. Pro podezření z několika přestupků se bude dál případem zabývat správní orgán.“ uvedla mluvčí městské policie Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ivo Spisar

Štítky pes, brno, napadení, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá dvojice se vydala do brněnského fastfoodu. Jejich psi se zakousli do obsluhy a dvou hostů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.