Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Ženu v Brně vyděsily podivné zvuky pod balkonem, strážníci našli v křoví štěně a ježka

Ženu v Řečkovicích pořádně vyděsily podivné zvuky zpod jejího balkónu. Celá vystrašená zavolala strážníky, bála se totiž vyjít ven z domu. Po příjezdu městské policie se všem zúčastněným ulevilo, v křoví se skrýval stočený ježek a rozdováděné ztracené štěně.

Zvuky nejasného původu pořádně vyděsily v pátek pozdě večer ženu z Řečkovic. Poblíž jejího domu se totiž pod balkónem ozývalo podivné kňučení, zavolala proto rychle strážníky, protože se bála vyjít ven. Hlídka se k domu, kde se vystrašená majiteka bytu nacházela, rychle vydala. 

Na roztřesenou ženu ale v křoví nečekala hlasová sedmihlavá saň ani brněnský krokodýl, strážníci ve tmě našli rozdováděné štěně u schouleného ježka. 

„Psíka bez problémů odchytili a odvedli ho ke služebnímu autu. Tam si všimli, že zvíře má na obojku uvedené telefonní číslo, ale už nemuseli nikam volat. Zpoza rohu totiž prakticky ve stejný moment vyšel osmasedmdesátiletý majitel. Když se dozvěděl, co se stalo, omluvil se, že mu psík při venčení ve tmě odběhl a nemohl ho najít.“ vyjasnil mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay

Štítky štěně, ježek, městská policie, Brno, balkon, Řečkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dana Bendová

To známe, nevím proč, ale ježek dovede naší kavkazačku k nepříčetnosti, snaží se ježka vzít do tlamy, ten jí padá a začíná vše znovu, je u toho řev a fena má celou tlamu v krvi, my pak vezmeme ježka na lopatu a dáme v zahradě na klidné místo a fenka s námi nemluví, protože jsme jí překazili její souboj s ježkem

Úterý, 8. září 2020, 20:08Odpovědět

Ženu v Brně vyděsily podivné zvuky pod balkonem, strážníci našli v křoví štěně a ježka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.