Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do husovického domova důchodců přišla zmatená paní, odešla z vyšetření z nemocnice

Do husovického domova důchodců přišla zmatená paní, která do něj však nepatřila ani jako obyvatelka a ani jako návštěva. Místo vysvětlení zdravotníkům i strážníkům povídala o školních letech. Strážníci zjistili, že seniorka nejspíš utekla z brněnské nemocnice.

Ve dveřích husovického domova pro seniory se v úterý odpoledne objevila starší žena, která nebyla jeho klientkou a nešlo ani o návštěvou. Pečovatele velmi překvapila, obzvlášť, když se snažili dopátrat, co ji do domova přivedlo. Ošetřovatelky po chvíli povídání s neznámou paní uznaly, že bude vhodné zavolat městskou policii.

Ani hlídka strážníků nebyla ze situace o moc moudřejší, místo odpovědí se od staré paní dozvěděli historky z jejích školních let. Seniorka navíc tvrdila, že si vyšla na procházku s kamarádkou. 

Strážníci si všimli, že má žena na ruce dost specifický náramek, který je odkázal na brněnskou nemocnici, odkud paní nejspíš odešla. „Při ověřování osobních údajů se starší žena zdráhala uvěřit i tomu, že se narodila o sedm let později, než strážníkům uváděla. Vzápětí vyšlo najevo, že jde o pohřešovanou osmdesátiletou seniorku. Hlídka městské policie ji proto předala republikovým kolegům." uvedl mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay

Štítky Brno, seniorka, mpb, domov důchodců, nemocnice, domov pro seniory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do husovického domova důchodců přišla zmatená paní, odešla z vyšetření z nemocnice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.