Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brno Gangsta Life. Mladý cizinec se chtěl při jízdě autem cítit jako rapper, vyhazoval skleněné lahve a mával pistolí z okna

Loket z okna. Odpadky a flašky taky. Rádio nahlas a jet svou flow a na ostatní pointit gun. Asi tak se musel cítit devatenáctiletý cizinec, jehož arogantní chování museli ve čtvrtek řešit brněnští policisté.

Zavolala je žena, která při cestě Jundrovem jela se svou devítiletou dcerou za autem, z něhož spolujezdec na místě vedle řidiče vyhazoval z okna odpadky. Poté, co z auta vylétla dokonce skleněná láhev a roztříštila se na silnici, žena na řidiče nahněvaně zatroubila.

Reakce na troubení jí pak vyděsila. Muž, který vyhazoval odpadky, vytáhl z okénka pistoli a začal s ní mávat ve vzduchu. Žena v reakci na to zpomalila a okamžitě zavolala policisty.

Těm netrvalo dlouho a podle registrační značky auto i s posádkou vypátrali. Jak se následně ukázalo, pistole byla naštěstí pouze na plastové kuličky. I tak si ale devatenáctiletý mladík z ciziny zadělal na problémy.

„Ve výslechu policistům uvedl, že má rád rapovou hudbu a chtěl se chovat stylově. Podezřelý je nyní z několika přestupků," uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky policisté, zbraň, okno, auto, Jundrov, rap, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno Gangsta Life. Mladý cizinec se chtěl při jízdě autem cítit jako rapper, vyhazoval skleněné lahve a mával pistolí z okna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.