Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Zloděj dvakrát vykradl stejnou trafiku, odnesl lístky a jízdenky za 160 tisíc

Opravdu vášnivý kuřák či obchodník s tabákem se hned dvakrát vydal pro zboží do trafiky. Ta ale nebyla otevřená, nakupovat se maskovaný poberta rozhodl v nočních hodinách. Dveře proto rozbil kladivem a z obchodu si odnesl kořist za 160 tisíc. Po pachateli teď pátrá policie.

Hned dvakrát po sobě se jako do samoobsluhy vydal povedený zlodějíček krást v bohunické trafice. Na noční lup byl skvěle připraven, tvář mu skrývala maska a s sebou si přinesl i kladivo. Jakmile překonal vstupní dveře, přineseným náčiním rozbil dveře trafiky.

Jako nejspíše vášnivý kuřák se vrhl hlavně na cigarety a zajímaly ho i jízdenky na MHD. Za pouhé dvě návštěvy se mu podařilo odnést si neplacený nákup za 160 tisíc. Další škodu způsobil rozbitím dveří, za ty teď majitel bude muset zaplatit další desetitisíce. Podezřelého ale při jeho jednání natočila bezpečnostní kamera.

„Policisté mají z obou vloupání k dispozici záznam, na kterém je pachatel zachycený. Žádáme veřejnost o pomoc při ztotožnění muže na záznamu. Pachatel se bude ukradené zboží zřejmě snažit prodat, proto na lince 158 přivítáme i informace o jeho případném prodeji." doplnil mluvčí policie David Chaloupka.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pčr

Štítky Kuřák, tabák, trafika, brno, zloděj, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mark Zicha

Tak jste kokoti? Na co necháváme tu pasáž otevřenou přes noc? Dobře vám tak, kór když máte kladivo na sklo v každém buse, a chcete špórovat na mřížích, a jak se ochladí, tak se do pasáže budou sjíždět bezdéčka odevšaď, to budou ty Bohunice vypadat

Středa, 2. září 2020, 22:39Odpovědět

VIDEO: Zloděj dvakrát vykradl stejnou trafiku, odnesl lístky a jízdenky za 160 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.