Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Senior nahlásil v pondělí ráno bombu v bohunické nemocnici. V poledne už ho měla policie

Skvěle odvedenou práci mají za sebou brněnští kriminalisté. Do mailové schránky ředitelství Fakultní nemocnice Brno přišly v pondělí ráno tři maily s oznámením o uložení bomby a načasovaném výbuchu na desátou hodinu. Policisté v nemocnici bombu nenašli, zato rychle dopadli muže, který zastrašující maily poslal.

Policisté areál nemocnice prohledali za pomoci tří psů vycvičených na hledání výbušnin. Žádnou bombu ale nenašli. Vedle toho ve spolupráci s pracovníky nemocnice získali řadu informací, které je nakonec dovedly k pachateli. Toho pak před polednem zadrželi na Blanensku. Našli u něj i počítač, ze kterého byly maily odeslány. 

„Šestašedesátiletý muž se hned při prvním výslechu k zaslání výhrůžného mailu přiznal. Kriminalisté případ nadále vyšetřují. Především budou zjišťovat mužovy pohnutky a motiv," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky fn brno, bohunice, nemocnice, bomba, anonym, zatčení, policisté, Nemocnice Bohunice, Fakultní nemocnice Brno, okres Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior nahlásil v pondělí ráno bombu v bohunické nemocnici. V poledne už ho měla policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.