Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Zloděj vlezl oknem do chatky na Brněnsku, vypil litr a půl slivovice a usnul na místě činu

Třiapadesátiletý zloděj se vydal vykrást chatku na Brněnsku, vlezl dovnitř oknem a dal se do prohledávání. Našel ale pouze litr a půl slivovice, kterou hned vypil. Spícího ho našli ještě v chatě majitelé a předali ho policii.

Na majitele chaty v Pozořicích čekalo včera odpoledne velmi nepříjemné překvapení. Uvnitř stavení našli třiapadesátiletého nezvaného hosta, který se vloupal oknem dovnitř a hledal, co by si mohl odnést. Bohužel pro něj však v chatce nic cenného nebylo.

Při hledání ale narazil alespoň na velkou láhev slivovice, která mu ihned padla do oka. Rozhodl se tedy pořádně si přihnout, aby si z nepodařeného lupu spravil náladu. Během nepříliš dlouhého pobytu v cizí chatě tak stihl vypít celý litr a půl alkoholu v láhvi, což se mu velice nevyplatilo. Silná pálenka zloděje zmohla, a ten poté na místě usnul. 

„Jeho probuzení tak majitelé chaty přenechali přivolaným policistům. Ti jej na místě zadrželi pro podezření z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.“ popsal událost mluvčí policie David Chaloupka.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky zloděj, Brněnsko, alkohol, usnul, slivovice, policie, okno, chata, Pozořice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vlezl oknem do chatky na Brněnsku, vypil litr a půl slivovice a usnul na místě činu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.