Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilá žena se v Brně pohádala s kamarádem. V afektu skočila ze šestimetrové zdi

Alkohol a emoce. Tato kombinace vedla k události, která mohla skončit tragicky. Na linku 155 zavolala v pátek okolo třetí ráno žena. Stěžovala si na bolest nohou a zad. Spadla totiž ze šestimetrové terasy na ulici Bašty. Nespadla přitom omylem, po hádce s kamarádem se v afektu rozhodla skočit.

Za ženou krom zdravotníků okamžitě vyrazli strážníci. Žena dispečinku popsala, že leží někde mezi Husovou ulicí a Novými sady. Strážníci si však podle charakteru události i popisu místa dovodili, že by mohla být spíše pod terasami v ulici Bašty. Tam ji skutečně našli ležet na zemi pod přibližně šestimetrovou stěnou.

Šestatřicetiletá žena si stěžovala na bolesti zad a nohou. „Hlídce městské policie přiznala, že se v opilosti pohádala s kamarádem a v rozčílení skočila dolů z terasy," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci se vydali hledat uvedeného kamaráda zraněné ženy. Muž však nikde v okolí nebyl a strážníci usoudili, že okolnosti pádu bude vhodné důkladně prošetřit. „Případ proto předali státní policii. K poraněné ženě přivolali záchranáře, svěřili ji do jejich péče a sanitka ji odvezla do nemocnice," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, Pelčák a partners architekti

Štítky bašty, zeď, skok, žena, hádka, Brno, terasa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena se v Brně pohádala s kamarádem. V afektu skočila ze šestimetrové zdi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.