Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Nutně potřebuji do vězení. Přítelkyně má ráda jen kriminálníky, svěřil se policistům zloděj poté, co okatě kradl pivo

Řada zkušených policistů musela za svou kariéru slyšet už stovky důvodů a výmluv, proč zloději či jiní kriminálníci provedli to či ono. Nad historkou, se kterou vyrukoval muž na Tišnovsku, však zůstává rozum stát i těm nejostřílenějším z nich.

Policisty z Tišnovska přivolala obsluha supermarketu kvůli případu krádeže. Opilý šestatřicetiletý muž se rozhodl ukrást lahvová piva. Na tom by nebylo nic tak neobvyklého. Neobvyklý byl způsob, jakým krádež prováděl. Zloděj se totiž snažil lahváče vzít co nejnápadněji - jednoduše se ze všech sil snažil, aby ho u činu nachytala ochranka.

Povedlo se. Ochranka pak zavolala policisty. Zloděj byl přitom očividně pod vlivem alkoholu, policistům pak nadýchal dvě promile a putoval rovnou na záchytku.

Tím však dobrodružství s ním nekončilo. Po cestě totiž strážcům zákona oznamoval, že bude krást a opíjet se tak dlouho, dokud jej rovnou nezavřou. A pokud ho nebudou chtít zavřít, udělá i něco horšího. Policisté nevzali výhružky na lehkou váhu a muž putoval rovnou do policejní cely. 

Druhý den ráno je pak čekalo překvapivé rozuzlení. Muž se jim svěřil,  že za jeho zvláštním chováním stojí komplikovaný vztah se ženou. S tou se seznámil poté, co se rozešla s bývalým přítelem proto, že musel do vězení. Netrvalo dlouho a za mříže musela i ona. Jenže po skončení trestu se vrátila opět ke svému bývalému. Nešťastný muž tak začal vymýšlet, jak se jí opět dostat do přízně. 

„Nucený zlodějíček si tak usmyslel, že k opětovnému navázání vztahu s milovanou ženou potřebuje zkušenost právě z pobytu za mřížemi," uzavřel zapeklitý příběh vášně a zločinu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, vězení, manželka, nevěra, krádež, pivo, brno, Tišnovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nutně potřebuji do vězení. Přítelkyně má ráda jen kriminálníky, svěřil se policistům zloděj poté, co okatě kradl pivo  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.