Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž odmítal jít na úřad práce s rouškou. Vulgárně řval na zaměstnance i na ostatní návštěvníky

Nepříjemný zážitek s agresivním návštěvníkem měli zaměstnanci brněnského Úřadu práce v pondělí odpoledne. Muž totiž odmítl do budovy vstoupit s rouškou, jak nakazují poslední protipandemická opatření. Poté se začal chovat nepříčetně.

Muž vcházel do budovy bez roušky, když ho zastavil pracovník ostrahy. Muž se v tu ránu rozčílil a začal vybízet ostatní návštěvníky, aby si roušky před vstupem také sundali. Poté se naštval ještě víc a začal vulgárně urážet zaměstnance úřadu i další návštěvníky.

Na místo tak byli přivoláni strážníci. Jejich příomnost však muže neuklidnila, naopak. Agresor pouze přesměroval své nadávky na ně. 

„Přestože oba členové hlídky měli na sobě uniformu včetně odznaku městské policie, muž opakovaně zpochybňoval, že jde o strážníky. Kromě toho je urážel a dožadoval se, aby mu ukázali průkaz," uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

„Totožnost dvaačtyřicetiletého muže zjistili až přivolaní republikoví policisté. Muž je podezřelý hned ze dvou přestupků, konkrétně neuposlechnutí výzvy a znevážení úřední osoby. Případ dořeší správní orgán," uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, MP Hradec Králové

Štítky úřad práce, rouška, Úřad práce České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž odmítal jít na úřad práce s rouškou. Vulgárně řval na zaměstnance i na ostatní návštěvníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.