Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

Na Kraví hoře někdo v neděli večer pobodal muže, policisté po útočníkovi pátrají

Policisté pátrají po útočníkovi, který v neděli okolo osmé večerní pobodal v parku na Kraví hoře muže. Ten skončil s bodnořeznými zraněními v nemocnici.

V neděli v 19:40 večer zavolal na tísňovou linku 158 šestatřicetiletý muž s tím, že byl napaden útočníkem s nožem v parku nedaleko Náměstí míru. Na místo okamžitě vyrazili policisté, kteří rozjeli rozsáhlou pátrací akci v okolí. Napadený muž mezitím putoval do nemocnice s bodnořeznými poraněními.

Pachatele násilného trestného činu  se prozatím dohledat nepodařilo," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. „Proběhlo ohledání místa činu, šetření v okolí a další standardní úkony, na případu nadále pracují krajští kriminalisté," dodal mluvčí.

Útočníka muselo vidět několik svědků, ty hledá policie

Policisté pátrají po muži zhruba ve věku třicet let, je vysoký přibližně 175 cm má štíhlou postavu, krátce střižené světlé vlasy, na sobě krátké kalhoty a světlé tričko. U sebe měl mít tmavý batoh.

„V době incidentu směrem k bazénu či od něj k ulici Údolní procházela řada lidí. Žádáme všechny svědky, aby se obrátili na policisty prostřednictvím linky 158," vyzval Šváb.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky napadení, Kraví hora, bodnutí, útočník, pátrání, policisté, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Kraví hoře někdo v neděli večer pobodal muže, policisté po útočníkovi pátrají  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.