Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Strážníci se v Brně vydali zasahovat do neexistující ulice, našli tam hledaného mladíka

Zmatená žena požadovala hlídku strážníků, na ulici Flusovická prý někdo ničí cizí majetek. Ačkoli taková ulice v Brně neexistuje, zněla velice zoufale. Strážníci se proto podle dalších indicií vydali na Husovickou, kde sice nenašli výtržníky, ale spokojili se i s celostátně hledaným mladíkem. Toho předali státním policistům.

Že v Brno nabízí i věci, které neexistují, už je všeobecně známo. Včera dopoledne se o tom přesvědčili i brněnštví strážníci. Na linku 156 zavolala zmatená žena, která ohlásila, že nutně potřebuje poslat hlídku. Do telefonu tvrdila, že právě pozoruje, jak někdo ničí majetek, o co přesně jde, ale nedokázala vysvětlit, požadovala jen co nejrychlejší zákrok. 

Aby mohli strážníci na místo neprodleně vyjet, potřebovali ale vědět lokalitu. Volající ovšem nebyla schopná vysvětlit, kde se nachází. Přestože jí strážníci vysvětlovali, že ulice Flusovická, kterou jim popisovala, neexistuje, ona však trvala na svém. Název ulice dokonce i vyhláskovala do telefonu, pokaždé ale se stejným výsledkem.

Strážníci si odvodili, že nejspíš myslí Husovickou a vydali se proto tímto směrem. Ačkoli žádné ničení majetku neobjevili, jistý nález přece jen učinili. 

„Všimli si menší skupinky a v ní i hledaného mladíka. Ten se sice dal před strážníky na útěk, dostihli ho však ve Vranovské ulici. Potom přivolali státní policisty a hledaného jim předali.“ přiblížil mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky ulice, policie, mpb, hledaný, mladík, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Černý

Najít hledaného mladíka v neexistující ulici - zázrak, to ho asi slepý viděl a chromý chytil.

Pátek, 7. srpna 2020, 12:31Odpovědět

Lenka Kuchařová

Brněnský Bronx...Není třeba víc dodávat....

Čtvrtek, 6. srpna 2020, 22:34Odpovědět

Strážníci se v Brně vydali zasahovat do neexistující ulice, našli tam hledaného mladíka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.