Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policisté chytili na Brněnsku dva zfetované muže bez řidičáku, jak v noci táhli auto na tažném laně

Dvojice aut, přičemž jedno táhlo druhé na tažném laně, upoutala v noci na úterý pozornost policistů na Brněnsku Hlídka totiž měla pocit že za volantem sedí místní známé firmy, které však mají soudem vyslovený zákaz řízení. A nemýlili se. Minimálně jeden z nich se pak na noční dobrodružnou cestu posilnil pervitinem.

Souprava dvojice vozidel nemohla v Lomničce krátce před půlnocí neupoutat pozornost projíždějící policejní hlídky. Nebylo ani divu. Octavia a na laně za ní bavorák, zvlášť uprostřed noci, jsou hodně neobvyklým zjevením.

Kontrola osádek vozů, z nichž všichni jsou tamním policistům především pro drogové prohřešky velmi dobře známými, pak přinesla očekávaný výsledek.

Šestadvacetiletý šofér bavoráku neměl platný řidičák, zato měl pozitivní test na pervitin. Také o rok mladší řidič Octavie byl viditelně pod vlivem drog, test i lékařské vyšetření však odmítl. Skolegou však sdílel soudem vyslovený zákaz řízení.

„Oba řidiče čeká další stíhání za ohrožení pod vlivem návykové látky, mladší pak musí počítat i se stíháním za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky drogy, řízení, tažné lano, Brněnsko, BMW, Škoda Octavia, Lomnička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté chytili na Brněnsku dva zfetované muže bez řidičáku, jak v noci táhli auto na tažném laně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.