Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na ulici v Brně přistála kancelářská židle ze čtvrtého patra, mladíkům se zvrhla párty

Zhruba metr od chodníku dopadla v sobotu večer kancelářská židle vyhozená ze čtvrtého patra bytového domu v západní části Brna. Vylekala přitom kolemjdoucího, který raději zavolal linku 156. Čtyři patra nad židlí bylo přitom otevřené okno a zvuky z ní napovídaly, že se v bytě mohutně slaví.

Strážníci si hned po příjezdu na místo všimli nejen židle, ale i několika plechovek a značnému počtu cigaretových nedopalků, které ležely rozesety okolo kancelářské židle.

Strážníci se tak vydali do domu a na chodbě před bytem, ve kterém se konal večírek, promluvili se třemi mladými muži ve věku od 26 do 29 let.  

Mladí muži se přiznali, že dohořelé cigarety opravdu házeli z okna ven a že židle patří jednomu z nich. „Strážníci se také dozvěděli, který z mužů by mohl mít vyhození nábytku z okna na svědomí, nikdo se jim ovšem nepřiznal," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

„Trojici vyzvali, aby po sobě nepořádek uklidila, a poté, co republiková policie vyloučila trestný čin, předali případ k projednání u správního orgánu pro podezření ze znečištění veřejného prostranství," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky kancelářská židle, párty, židle, Brno, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na ulici v Brně přistála kancelářská židle ze čtvrtého patra, mladíkům se zvrhla párty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.