Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Policisté našli muže, kterého při útěku před revizorem srazila Fabia. Teď bude platit

Brněnští policisté v úterý ukončili pátrání po muži, který na zastávce Semilasso vyběhl před revizorem z tramvaje, načež ho srazilo auto. Policejní hlídka si pro něj na základě informací od lidí, kteří ho z článků identifikovali, došla až domů. Nyní ho čekají problémy - způsobil totiž dopravní nehodu.

Video incidentu, který se stal na konci června, zveřejnili policisté v pátek 17. července. Na záběrech je vidět, jak muž po výzvě revizora vyběhl z tramvaje a skočil přímo před projíždějící auto. Škoda Fabia ho srazila, muž udělal v letu přemet a dopadl na zem. Pak se zázračně sebral, posbíral si věci a utekl. Na autě zůstala škoda ve výši 15 tisíc korun.

Stačilo však jen pár dní a hlídka už muži zvonila na dveře. Na stopu policisty navedly informace od lidí, kteří muže poznali. Kaskadér překvapený nebyl. Podle vlastních slov věděl, že po něm pátrají a čekal, že si pro něj co nevidět přijdou. Na otázku, proč se tedy nešel přihlásit sám, odvětil, že nevěděl kam. 

Muž teď čekají hlavně problémy. Nejen kvůli způsobené škodě na autě. „Za dopravní nehodu mu tak nyní ve správním řízení hrozí nemalá sankce," uzavřel policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky šalina, srážka, semilasso, útěk, revizor, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté našli muže, kterého při útěku před revizorem srazila Fabia. Teď bude platit  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.