Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Brutální útok v centru Brna. Muž podkopl u Grandu ženě nohy a pak ji mlátil a kopal do hlavy

K případu brutálního útoku na ženu v centru Brna spěchali v druhé polovině minulého týdne brněnští strážníci. Po vzájemné roztržce povalil útočník ženu na zem, kde ji opakovaně bil pěstmi a kopal do hlavy. Incidentu si naštěstí všimli pracovníci kamerového centra a na místo během minuty dorazila hlídka.

Na snímcích z kamer z prostranství před autobusovým nádražím u Grandu v Benešově ulici je vidět, jak žena při vzájemné roztržce nakopla muže do nohou. Ten reagoval okamžitě. Dvaatřicetileté ženě podkopl nohy, povalil ji na zem a pak ji obzvláště surovým způsobem kopal a tloukl do hlavy a dalších částí těla.

Toto video by si neměly pouštět děti ani citlivější povahy. Brněnští strážníci minulý týden rychle dopadli muže...

Zveřejnil(a) Městská policie Brno, oficiální stránka dne Pondělí 20. července 2020

Na místo během chvíle vyrazily dvě hlídky strážníků, které zajistily třicetiletého útočníka přímo na místě činu. Po chvíli přijeli i záchranáři, kteří otřesenou ženu ošetřili a převezli do Úrazové nemocnice.

„Strážníci potom podezřelého a celý případ i s kamerovým záznamem předali státním policistům pro důvodné podezření z trestného činu," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Samému závěru incidentu přihlížela i žena venčící menšího psa. Kamerový systém zachytil situaci, kdy se pes útočníka prudce rozběhl proti venčenému pejskovi. Zachránila ho však blesková reakce majitelky, která v okamžiku, kdy po něm větší pes skočil, zatáhla za vodítko a své zvíře zvedla bleskově do náruče.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky benešova, grand, útok, napadení, strážníci, Brno, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Brutální útok v centru Brna. Muž podkopl u Grandu ženě nohy a pak ji mlátil a kopal do hlavy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.