Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

FOTO/VIDEO: Policie pátrá po dvou zlodějích. Bez placení odešli z obchodu s novými mobily

Policie pátrá po dvojici nenechavých zlodějů, kteří se vydali do velkoobchodu s cílem pořídit si nové telefony zadarmo. Ze skříňky tak vytáhli dva mobily za třiadvacet tisíc a z prodejny se vytratili.

Na začátku června se dvojice zlodějů rozhodla získat drobné elektronické vychytávky, nehodlala za ně ale platit. V ranních hodinách se nenechavci vydali do brněnského velkoobchodu, kde se okamžitě dali do práce. Jeden z vychytralých zlodějíčků ze skříňky mrštně vytáhl dva telefony, přičemž ho jeho parťák kryl. 

S kořistí za 23 tisíc se pak z prodejny vytratili. Policie proto teď pátrá po obou mužích. Mladšímu z nich bylo okolo 25 let, byl vysoký zhruba 190 cm a byl štíhlé postavy. Na sobě měl modré rifle, černé tričko a černou bundu do pasu s kapucí. Jeho starší kumpán s dioptrickými brýlemi byl střední postavy, vysoký byl okolo 185 centimetrů a věkově spadá do kategorie 35-40 let. Na sobě měl taktéž modré rifle, jeho tričko mělo červenou barvu a stejně jako jeho mladší kolega měl černou bundu do pasu. 

V současné době je skutek policisty prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení pak pachatelům hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.“ přiblížil policejní mluvčí Petr Vala. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie pátrání, zloději, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Tatrman

jeje, stare zname firmy.

Úterý, 23. června 2020, 11:33Odpovědět

Nitra Maxov

23 litrů za dva mobily? To byli skromní.

Úterý, 23. června 2020, 08:01Odpovědět

FOTO/VIDEO: Policie pátrá po dvou zlodějích. Bez placení odešli z obchodu s novými mobily  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.