Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Neuvěřitelně drzý zloděj odnesl v Brně ze salonu krásy pokladnu, před tím vykradl byt, ve kterém spal majitel

Dvě drzé krádeže s jedním zlodějem zaměstnávají brněnské policisty. Neznámý muž se činil v centru Brna, kde se nejprve vydal časně ráno do bytu, kde spal jeho majitel a poté odnesl pokladnu ze salonu krásy. Policie teď po smělém zloději usilovně pátrá.

Začátkem června začali policisté pátrat po zloději, který se bez objednání vydal do brněnského salonu krásy. Jenomže nevyužil jeho zkrášlující služby, nýbrž v něm bezostyšně kradl. Využil toho, že kosmetičky byly zahlcené prací a nenápadně se vmísil do čekárny. Ačkoli jedna ze zákaznic se zarazila nad jeho přítomností v takto zaměřeném podniku, pohotově se jí vymluvil na opravu vodovodního potrubí. 

Jakmile se klientka odebrala na proceduru, dal se do akce. Liduprázdnou čekárnu měl prozkoumanou během chvíle, a neodešel z prázdnou, protože objevil příruční pokladnu s hotovostí. Dokonce nepohrdl ani odloženou peněženkou s platební kartou.

Nenechavec se s jednou krádeží ale nespokojil, o den dříve ráno se zastavil ještě v bytě v centru Brna. Nezvaná návštěva naštěstí vzbudila spícího poškozeného, který pak vyrušeného lapku po domě dokonce marně pronásledoval. I tak si ale drzý zloděj stihl ukořistit hotovost a platební kartu. 

„Hledaný muž sněné pleti je ve věku 40 až 45 let. Měl vypracovanou postavu a vysoký byl 165 až 170 cm. Měl prošedivělé vlasy a černou bradku. Oblečený byl do černé mikiny s výrazným bílým potiskem a přes rameno měl tmavou tašku.“ popsal zloděje mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky zloděj, policie, pátrání, Brno, krása

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neuvěřitelně drzý zloděj odnesl v Brně ze salonu krásy pokladnu, před tím vykradl byt, ve kterém spal majitel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.